tiistai 16. huhtikuuta 2013

Suihke meikin tasoitukseen ja pysyvyyden lisäämiseen

En ole vähään aikaan jaksanut hankkia erillistä kasvovettä, sillä itsetekemäni salisyylihappokasvovesi puhdistaa ihon tehokkaasti kasvojen puhdistuksen jälkeen. Hankin kuitenkin Morningstar Minerals Derma Boost Rejuvenating Spray Mist -tuotteen, joka ei ole mielestäni oikein kunnollinen kasvovesi, mutta tuotetta on hankala kuvailla oikein muuksikaan.

Kuva iHerbistä.


Tuo mineraaleja sisältävä vesi on erittäin hyvä apua rasvaisen, mutta pintakuivan ihon meikkaamisessa. Olen käyttänyt tuotetta niin, että kasvojen puhdistuksen jälkeen levitän tuotetta joka suoraan kätevästä suihkepullosta iholle tai sitten laitan suihketta vanulappuun, jolla käyn kasvojen ihon läpi. Tuon jälkeen en laita mitään kasvovoidetta tai muutakaan kosteuttavaa iholle, vaan levitän mineraalimeikin kuivalle iholle. Jos mineraalimeikki jättää jälkeensä röpelöisiä, kuivia kohtia, suihkautan suihketta iholle ja taputtelen ihon kuivaksi. Meikki ikään kuin "sulaa" ihoon paremmin ja röpelöinen kohtaa katoaa. Tuolla tavoin käytettynä suihke pitää meikin hyvin paikallaan sekä pitää kurissa ihon rasvoittuvuutta.

Samalla tavalla suihke toimii myös, jos iho ei ole rasvainen ja meikin alla on kosteusvoide tai muu kosteuttava tuote. Jos ihoon jää kuivia paikkoja, niin meikin päälle vähän suihketta ja meikin alla oleva tuote sulaa hiukan tasoittaen kuivat kohdat piiloon.

Suihke on hajuton ja erittäin kevyt iholla, eikä se sisällä mitään erityisiä kosteuttavia, puhdistavia tai kirkastavia ainesosia. En usko, että veden sisältämät erilaiset mineraalit tekevät iholle kummoisia, eikä suihke mielestäni kiinteytä ihoa niin kuin pullon kyljessä oleva teksti lupailee. Se ei tunnu kasvojen puhdistuksen jälkeisenä kasvovetenä toimivan puhdistavasti, joten siihen tarkoitukseen en suihketta hankkisi, mutta tuollaiseen meikkipohjan korjailuun tuote sopii äärettömän hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti