torstai 18. huhtikuuta 2013

Aloe vera -pohjainen kasvojenpuhdistusaine

Devita Aloe Vera Moisture Cleanser on epäpuhtaalle iholle suunnitellun tuotesarjan aloe vera -pohjainen kasvojenpuhdistusaine. Puhdistusaine on melko lirua, läpinäkyvää geeliä, joka vaahtoaa helposti.

 
 
Vaikka tuote onkin suunniteltu rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle, niin puhdistusgeeli ei siltikään ole liian pesevän tuntuista vaahtoavasta koostumuksestaan huolimatta. Se puhdistaa ihon hellävaraisesti, mutta ei jätä ihoa narskuvan puhtaaksi, vaan sopivan kosteutetun tuntuiseksi. Senpä takia tuote sopii mielestäni myös muillekin ihotyypeille kuin vain pelkästään rasvaiselle iholle. Hellävaraisuutensa takia meikinpoistoon saattaa tarvita kaksi eri pesua, että varmasti saa kaikki meikit pois iholta.
 
Geelissä on selvä ruusun tuoksu, koska puhdistusaine sisältää mm. ruusun eteeristä öljyä. Tuoksu ei ole mielestäni ylettömän miellyttävä, vaan enemmäkin sellainen sekoitus ruusua ja erilaisia yrttejä. Lisäksi tuoksu ei haihdu kovinkaan äkkiä iholta, joten tämä ei ole sopiva tuote herkkänenäiselle.
 
Puhdistusainetta on helppo annostella kätevän pumpun ansiosta, mutta koska pullo on tehty lasista, puhdistusaineen kanssa täytyy olla varovainen, ettei vain pullo pääse tippumaan. Senpä takia laitoin tuotetta pieneen muovipulloon, että uskallan pitää puhdistusainetta suihkunurkkauksen kosmetiikkatelineessä. Eipähän siten ole vaaraa, että lasipullo luiskahtaa märistä käsistä laattalattialle ja menee rikki.
 
En ole mitenkään erityisen ihastunut tähän tuotteeseen, sillä jotenkin odotin tältä kasvojenpuhdistusgeeliltä hiukan enemmän jo pelkästään tuotteen korkean hinnan takia. Pullon 150 ml:n pieni kokokaan ei auta hinta-laatusuhdetta yhtään. En taida hankkia tätä tuotetta enää, kunhan vain saan tämän pullon käytettyä loppuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti