tiistai 16. huhtikuuta 2013

Luonnonmukainen BB-voide

Vihdoin ja viimein pääsin testaamaan BB-voidetta, jossa ei ole silikoneja, mineraaliöljyä, parabeenejä tai muitakaan välttelemiäni petrokemian raaka-aineita, sillä Andalou Naturals Beauty Balm Sheer Tint with SPF 30 on aivan luonnonmukainen BB-voide.Voiteessa on omalle iholleni sopiva kellertävän beige värisävy, joka sulautui hyvin ihooni niin, ettei kasvoille syntynyt meikistä inhoja meikkivoiderajoja. Voide on hiukan jänkkiä tavaraa, mutta kun voidetta levitti iholle vähän kerrallaan, niin se levittyi iholle kauniisti ja tasaisesti. Voidetta voi kyllä ohentaa omalle iholle sopivalla seerumilla tai muutamalla tipalla kasvovettä.

Vaikka ihoni onkin välillä voimakkaastikin rasvoittuva, niin tämä BB-voide ei silti sulanut päivän kuluessa surkeaksi väriliejuksi, vaan voide piti ihoni rasvoittuvuutta melko hyvin kurissa. Varmasti kuivaihoisille ja normaalille ihotyypille voide sopisi vielä paremmin, sillä se on selvästi paksuhko, kosteuttava BB-voide.

Tuotteessa on vieno appelsiinin tuoksu, joka ei haihdu kokonaan iholta pois, mutta päivittäisessä käytössä tuoksuun tottuu kyllä äkkiä.

Ainoa mitä jäin voiteelta kaipaamaan oli pigmenttisempi ja peittävämpi lopputulos, eli tämä BB-voide ei peittänyt ihoni virheitä tarpeeksi hyvin, mutta minulla onkin välillä melko epätasaisen värinen iho. Senpä takia sanoisinkin, että voide sopii parhaiten niille, joiden iho ei kaipaa meikiltä paljoa peittokykyä, vaan enemmän hiukan tasoittavaa väritystä, hehkua, kosteutusta ja aurinkosuojan. Siihen tämä voide kyllä pystyy mainiosti.

2 kommenttia:

 1. Hei Ellen ja kiitos hyödyllisistä vinkeistäsi!

  Etsiskelen värillistä päivävoidetta mineraalimeikin (käytän Couleur Caramelia) alle ja huomasin tämän postauksesi. Tuo kuvaus "jänkkiä tavaraa" saa minut ajattelemaan, ettei tämä voide ole etsimäni. Käytän tällä hetkellä Estee Lauderin Sheer tint:iä ja haluan sille luonnonmukaisen korvaajan. Ethän sattumoisin ole törmännyt pintakuivalle akneiholle sopivaan värilliseen luomupäivävoiteeseen?

  Samoin kysäisen tässä samalla mitä silmänympärystuotetta käytät? Olen surffannut tunteja enkä ole osannut päättää mitä tilata.. Haussa ryppyjä silottava (ikää 35+), kosteuttava, turvallinen ja luonnomukainen voide.

  Kiitos jo etukäteen, jos jaksat vastata!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Andaloun BB-voide on aika paksua ja ehkä vähän vahamaistakin, eikä sitä voi verrata värilliseen päivävoiteeseen, sillä BB-voiteet ovat kuitenkin ihan erilaisia ominaisuuksiltaan kuin värilliset päivävoiteet. Hakusanoilla tinted moisturizer löytyy iHerbistä useita erilaisia värillisiä päivävoiteita, mutta en valitettavasti voi antaa niistä mitään käyttösuosituksia omien kokemusten puuttuessa.

   Käytän silmänympäryksille joko hyaluronihapposeerumia tai tätä geeliä: http://www.iherb.com/Reviva-Labs-Eye-Gelee-Concentrate-1-oz-28-g/16624 .

   Poista