perjantai 19. huhtikuuta 2013

Mahtava kabuki!

Olen jo vuosia sitten ostanut Coastal Scents -nettikaupasta todella hyvän, tiheän ja pehmeän kabukin, joka on alkanut jo näyttää ikääntymisen merkkejä. Edelleen kabuki kyllä pelittää ihan hyvin mineraalimeikin levityksessä, mutta näyttää ehkä vähän surkealta. Siksi ajattelin kokeilla olisiko Physicians Formula Inc. Mineral Wear Airbrushing Kabuki Brush -kabukista yhtään mihinkään.

Onneksi uskalsin kokeilla, sillä kabuki on aivan järjettömän mahtava! Se on pehmeä ja tiheä, eikä se kutita tai raavi ihoa yhtään. Kabuki levittää mineraalimeikin todella hyvin sekä tasaisesti ja lopputuloksesta tulee kaunis ja kuulas. Meikkipohjasta tulee paljon kivemman näköinen kuin mitä vanhalla CS:n kabukilla tulee ja lisäksi tuo Physicians Formulan kabuki tekee vähemmällä mineraalimeikin määrällä peittävämmän pohjan. Peittävästä lopputuloksesta huolimatta kasvot eivät siltikään näytä jauhoisilta tai pakkelimaisilta.

Eikä minua haittaa yhtään kabukin mahtava väri, kerrankin on tarjolla jotain muuta kuin sitä ikuista pinkkiä, jota aina tungetaan joka paikkaan. Ihanan kirkkaansininen väri on raikas ja kabuki on kuin karkki, jonka voi ihan hyvin pitää esillä.

Vielä en ole päässyt pesemään kabukia, joten en osaa sanoa irtoaako siitä karvoja ja kuinka tuo sininen väri kestää pesuja.

Ei siis kannata tuhlata rahojaan kalliisiin kabuki-siveltimiin, kun todella edullisesti saa näinkin upean ja laadukkaan kabukin!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti