tiistai 16. huhtikuuta 2013

Hajustamattomia pesuhetkiäThorne Research Thorne Organics Shower Gel Unscented Blend with Vitamin E on hajustamaton pesuneste, jolla pesee koko kehon päästä varpaisiin. Hellävarainen pesuneste soveltuu sekä hiuksien, kasvojen, koko vartalon että intiimipaikkojen pesemiseen. Pieni määrä pesunestettä vaahtoaa melko hyvin, kunhan vain jaksaa vähän aikaa vaahdottaa nestettä kämmenten välissä.

Tuotteeseen ei ole lisätty hajustetta, mutta pesunesteessä on kyllä sellainen kirpakka ainesosien tuoksu, joka ei ole onneksi mikään voimakas.

Pesuneste on kosteuttavan tuntuista, eikä se kuivata ihoa, mutta ei toisaalta jätä iholle sellaista öljymäistä kalvoa tai tunnetta pesun jälkeen.

Kuvat iHerbistä.


Acure Organics Unscented Sensitive Skin Body Wash on myös hajustamaton pesuneste. Oikeastaan tuotetta voisi kutsua pesuvoiteeksi, sillä tuotteen koostumus on todella paksua, kermaista sekä voidemaista, eikä niinkään lirumaisen nestemäistä.

Jälleen kerran pieni määrä pesuvoidetta vaahtoutuu hyvin, kunhan vain jaksaa vähän aikaa vaahdottaa voidetta kämmenten välissä. Sen jälkeen käytössä on aivan järjettömän kosteuttava vaahto, joka pesee koko kehon hellävaraisesti ja jättää ihon kosteutetun tuntuiseksi. Kosteuttavuutensa ansiosta sopii erittäin hyvin myös intiimihygieniaan.

Käytän tätä myös ihan kasvojenpuhdistusaineena, sillä pesuvoide pesee meikitkin pois todella hyvin, mutta ei kuivata ihoa tai jätä ihoa lähmäiseksi. Kuivaihoiselle tämä olisi varmasti todella ihana kasvojenpuhdistusaine.

Tuotteessa on raaka-aineiden ehkä hieman kamomillamainen tuoksu, joka haihtuu iholta onneksi nopeasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti