sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Kalaöljykapselit, jotka eivät röyhtäytä

Tai pitäisikö sanoa, että Jarrow Formulas EPA-DHA Balance -kalaöljykapselit eivät tuo mahdollisten röyhtäyksien mukana ikävää kalanmakua suuhun, vaan näihin kapseleihin on lisätty miellyttävää makuainetta, joka poistaa kokonaan tavallisten kalaöljykapseleiden syömisessä esiintyvän ikävän kalanmaun. Kapselit eivät edes tuoksu pahalta, vaan tuoksuvat makean mansikkaisilta.
Yhdessä kapselissa on 600 mg omega-3-rasvahappoja, josta EPA:a 400 mg ja DHA:a 200 mg, eli melko hyvin moneen muuhun merkkiin verrattuna. Syön neljä kapselia päivittäin ruuan yhteydessä, kaksi aamupalalla ja kaksi iltapalalla tai ennen nukkumaanmenoa. En ole ennen voinut syödä kalaöljykapseleita muulloin kuin iltaisin juuri ennen nukkumaanmenoa, sillä kalaöljykapselit ovat aiheuttaneet todella ikäviä kalaröyhyjä, mutta näitä Jarrow'n kapseleita olen voinut syödä huoletta ihan aamiaisenkin yhteydessä, sillä mahdolliset röyhtäykset ovat olleet mansikkaisia =) .

Nämä kalaöljykapselit ovat laadukkaita, sillä kapseleiden kalaöljy on tarkoin puhdistettua ja kalaöljyn puhtautta oikeasti tutkitaan koko valmistusprosessin ajan. Lisäksi EPA:n ja DHA:n pitoisuus per kapseli on korkea.

Purkin hinta-laatusuhde on erinomainen, vaikka kapseleita söisikin päivittäin useamman. Samaa tuotetta on saatavilla 120 kapselin purkeissa ja 240 kapselin purkeissa. Isompi, 240 kapselin pakkaus on inasen edullisempi per kapseli kuin pienempi pakkaus, mutta hintaero ei ole mikään järjettömän suuri.

Olen huomannut säännöllisestä kalaöljyn syömisestä ainakin yhden todella ison hyödyn: ovulaatiokipuni ovat vähentyneet selvästi, eivätkä kuukautiskipunikaan ole enää niin voimakkaat kuin mitä ne olivat ennen kuin aloin taas syödä säännöllisesti kalaöljyä. Ja onhan kalaöljystä paljon, paljon muutakin hyötyä ihan tutkitustikin =) .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti