perjantai 9. toukokuuta 2014

Luonnonmukainen "BB-voide"

Otsikon BB-voide on lainausmerkeissä, sillä tilaamani Devita Moisture Tints Multi-Benefit Beauty Balm SPF 15 -voide sävyssä Light ei ole mielestäni BB-voide. Voide ei vain ole tarpeeksi peittävää, vaikka muuten voide on kyllä erinomainen tuote, mutta erittäin peittäväksi Beauty Balm -monitoimituotteeksi en sitä kutsuisi.


Kuva iHerbistä.

Tämä Devitan voide on melko samanlainen kuin saman sarjan sävyttämätön, aurinkosuojallinen kosteusvoide, ainoana erona on vain tähän tuotteeseen lisätty sävy ja pienempi suojakerroin. Moisture Tints -voide on melkoisen paksun vahamaista koostumukseltaan, mutta levittyy iholle erittäin hyvin ja tasaisesti ihan pelkästään sormin levittäen. Lisäksi voide on ihana myös rasvoittuvalle iholle, sillä se jättää iholle satiinisen pinnan ja pitää ihon rasvoittumista todella hyvin kurissa käytön aikana. Kuivemmalle iholle voide taas antaa kosteutta ja pitää ihon kosteutetun näköisenä.

Voidetta voisi kutsua oikeastaan sävytetyksi päivävoiteeksi, sillä voiteesta ei ole suuremmin peittämään ihon epätasaista väriä, epäpuhtauksia tai matalia ryppyjä. Todella hyväkuntoiselle, normaalille ja tasaiselle iholle tämä voide riittäisi varmasti yksinäänkin, mutta jos meikkipohjatuotteelta kaipaa enemmän ihon värin sekä epätasaisuuksien peittokykyä, niin voiteen päälle kannattaa levittää vielä tavallisesti käytetty meikkipohja. Olen levittänyt voiteen päälle mineraalimeikkipuuteria ja voide sopii meikinkin alle todella hyvin, eikä meikkipohjasta tule liian paksun näköinen tai oloinen.

Taidan kuitenkin käyttää voiteen loppuun pelkkänä aurinkovoiteena, sillä ranta- ja ulkoilukäyttöön voide sopii mainiosti, sillä se on kevyttä, miellyttävän oloista iholla ja se tasoittaa ihon väriä ihan inasen, juuri sen verran, etteivät kasvot punoita todella selvästi.

2 kommenttia:

  1. Kiitos tästä vinkistä! Tuo korkeamman suojakertoimen voide on ihan ehdoton suosikkini, täytyypä ottaa tämä "bb-voidekin" testiin. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varoitan sitten, että tuo "BB-voide" on paksumpaa koostumukseltaan, kun se väritön voide on paljon juoksevampaa =) .

      Poista