tiistai 6. toukokuuta 2014

Olutta hiuksiin

Ei tarvitse pelästyä, en ole laittanut olutta suoraan pullosta hiuksiin, vaan kokeillut olueen tehtyä sampoota. Bröö-tuotteissa vesi on korvattu oluella ja näin sampoisiin sekä hoitoaineisiin on saatu muun muassa paljon hiuksia korjaavia proteiineja.

Kuva iHerbistä.


BRöö Shampoo Frizzy to Sleek Silky Spice pitäisi olla hiuksia silottava sampoo, mutta tuntuu enemmänkin kosteuttavalta ja jämäköittävältä sampoolta kuin silottavalta tuotteelta. Sampoo vaahtoaa todella hyvin ja vaahto on erittäin paksua, jotenkin todella voidemaisen paksua ja kosteuttavan tuntuista. En ole tainnut koskaan kokeilla niin luksusmaisesti vaahtoavaa sampoota kuin Bröön Silky Spice -sampoo.

Sampoo kosteuttaa hiuksia selvästi, mutta ei jätä hiuksia öljyisen näköisiksi tai tuntuisiksi, eikä päänahka rasvoitu tavallista nopeammin niin kuin joskus saattaa käydä kosteuttavien sampoiden kanssa. Hiukset ovat sampoon jälkeen todella jämäkät, ihan kuin hiuksiin olisi tehty keratiinikäsittely. Harmikseni minun hiuksiani sampoo ei kiillottanut ollenkaan, vaan sampoo teki hennoista hiuksistani hieman kiillottomat, mutta hiukseni ovat kummallisen alttiita tuollaiselle kiillottomuusvaikutukselle. Senpa takia uskonkin, että muiden kutreista sampoo ei tee kiillottomia.

Sitten pääsenkin tuotteen tuoksuun, joka on vähintäänkin mielenkiintoinen. Silky Spice antaisi ymmärtää mausteista tuoksua ja onhan toki piparkakuissa mausteita. Sampoo siis tosiaan tuoksuu piparkakulta, tai oikeastaan hieman hiivaiselta piparkakulta. Tuoksu ei ole mikään ylettömän ihana tai inhottava, ainakaan pesuvaiheessa. Hiusten kuivuttua hiukset tuoksuvat kyllä vähän piparkakkuisilta, mutta ei liikaa. Tuoksu saisi olla mielestäni jopa voimakkaampikin.

Vaikka sampoo onkin kosteuttava ja hiuksia jämäköittävä, niin en vain saanut sampoota käytettyä omassa karvoituksessani, joten päätin kokeilla sampoota koiran silkkisen karvoituksen pesussa. Siinä sampoo muuten toimii aivan järkyttävän hyvin: tekee todella silkkisestä turkista pörheämmän ja niin hyvän tuoksuisen. Tämä sampoo ei lähde kiertoon, vaan sillä pestään koiraa =) !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti