sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Salisyylihappoa sisältävät kosteat vanulaput

Devita Natural Skin Care Acne Solution Pads ovat kosteita ohuita vanulappuja, jotka sisältävät 3 % salisyylihappoliuosta ja 1 % glykolihappoliuosta.

Kuva iHerbistä.


Salisyylihappo on erinomainen kuoriva happo rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle. Yleensä salisyylihappoa sisältävissä tuotteissa on myös paljon ihoa kuivattavaa alkoholia, joten nämä kosteat vanulaput ovat erinomainen vaihtoehto paljon alkoholia sisältäville, kaupallisille salisyylihappokasvovesille, sillä vanulappujen kostutusneste ei sisällä yhtään alkoholia, eikä niiden päivittäinenkään käyttö kuivata ihoa. Päivittäisessä käytössä mieto 3 % salisyylihappoliuos kuorii ihoa juuri sen verran, että epäpuhtaudet ja ihon rasvaisuus pysyvät kurissa, mutta iho ei ala hilseillä ja punoittaa merkittävästi niin kuin voimakkaan salisyylihappokuorinnan jälkeen.

Laput käyvät oikein mainiosti ihan tavalliseksi kasvovedeksi, eli ne viimeistelevät ihon kasvojenpuhdistuksen jälkeen. Lapuilla ei tietenkään voi, eikä kannatakaan, käsitellä silmänympäryksiä tai silmäluomia pesun jälkeen.

Pakkauksessa on 30 lappua ja jos haluaa nuukailla, niin puolikkaallakin lapulla saa käsiteltyä kasvot kokonaan. Jos lapun vielä kosteuttaa uudestaan esimerkiksi kasvovedellä, saa lapusta irti vielä viimeisetkin salisyylihappopisarat.

Purkin kansi täytyy sulkea käytön jälkeen aina mahdollisimman tiiviisti, ettei liuos pääse haihtumaan vanulapuista ja viimeiseenkin lappuun riittää varmasti nestettä.

Mielestäni nämä laput ovat todella mahtavia, sillä ne ovat niin helppoja käyttää ja ne ovat tehokkaita! Samalla laput säästävät vaivaa, kun ei tarvitse askarrella sopivaa salisyylihappokasvovettä salisyylihappojauheesta, vedestä ja alkoholista. Lisäksi näitä valmiita lappuja käyttämällä välttää omatekoisen tai ostetun salisyylihappokasvoveden sisältämän alkoholin käytön iholla.

5 kommenttia:

 1. Joskus vastaavia lappuja etsiskelin mutta tuohon en muista törmänneeni. Sen sijaan tilasin näitä:
  http://www.iherb.com/Stridex-Single-Step-Acne-Control-Maximum-Alcohol-Free-90-Soft-Touch-Pads/44105
  Nekin siis alkoholittomia mutta niissä vain 2% salisyyslihappoa ja ainesoasluettelo muutenkin huonompi. Mutta todella paljon halvempia....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Linkkaamasi laput ovat kyllä todella paljon edullisempia, mutta INCI on niin pahannäköinen, etten laittaisi tavaraa iholleni.

   Poista
  2. Joo, onhan se vähän karu. Olen kuitenkin käytellyt pois eikä nassu ole pahemmin vastaankaan pistänyt. Aika hitaan oloisesti ne kyllä ovat kuluneet, että kai niissä sitten joku vaan tökkii niin, ettei tule innolla käyteltyä.

   Poista
 2. Oo, kuulostaa hyvältlä. Täytynee tilata purkki testaukseen!

  VastaaPoista
 3. Tilasin heti, kun ekaa kertaa kävin blogissasi :D Sain laput ja olen tyytyväinen ensivaikutelmaan, mutta mikähän on, kun en millään saa purkkia kunnolla kiinni?! Siis nuo jengat eivät vain tunnu sallivan sitä, että kansi olisi tismalleen kohtisuorassa alkuvaiheessa. Kannen voi kyllä vääntää kiinni niin tiukasti, ettei sitä tahdo enää saada auki, mutta purkin ja kannen reunojen väliin jää sellainen puolen millin rako :( Pitää varmaan siirtää johonkin toiseen purkkiin. First world problems...

  VastaaPoista