tiistai 6. toukokuuta 2014

Suloinen hajusteeton suihkusaippua

Peter Rabbit Organic Baby Spring Garden Wash and Shampoo Unscented Blend on sekä vauvoille, lapsille että aikuisille sopiva hajusteeton koko vartalon ja hiusten pesuneste. Pesuneste on todella hellävarainen iholle ja hiuksille, se pesee hyvin, mutta ei kuivata ihoa, eikä hiuksia.

Kuva iHerbistä.


Tuotteen hiukan hyytelömäinen koostumus vaahtoaa todella hyvin, kunhan vain jaksaa kärsivällisesti hieroa pesunestettä kämmenten välissä vähän aikaa. Sen jälkeen onkin paljon helpompi saada pesunesteestä muodostunut pehmeä vaahto levittymään tasaisesti joka paikkaan kuin että yrittäisi levittää suoraan pullosta tulluttta hyytelömäistä tuotetta ympäriinsä.

Hiusten pesussa pesunestettä tarvitsee hiukan tavallista sulfaatitonta sampoota enemmän, mutta kunhan pesunesteen saa levittymään päänahkaan, niin tuote vaahtoaa päänahassakin hyvin ja hiusten juuret sekä päänahka puhdistuvat oikein mainiosti. Vaikka pesuneste onkin erittäin hellävaraisesti pesevää, niin se ei jätä rasvaista tai öljyistä tuntua jälkeensä, eikä se mielestäni tee hiuksia nopeasti rasvaisiksi.

Olen käyttänyt tätä tuotetta ihan meikinpoistoonkin, sillä se pesee myös meikit pois tehokkaasti, mutta ei kuivata ihoa korpuksi ja hilseileväksi talvellakaan. Pesuneste on erittäin kosteuttavana pesutuotteena mainio myös intiimipesussa.

Pesunesteeseen ei ole lisätty hajusteita, mutta silti siinä on sellainen hieman perusvoidemainen, kirpeähkö tuoksu. Iho tai hiukset eivät jää kuitenkaan tuoksumaan miltään muulta kuin ihanan suihkunraikkaalta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti